top of page

Vi...

  • Skaber omstilling med engagement og gnist

  • Inddrager og samskaber

  • Skaber fælles visioner og mål

  • Åbner nye mulighedsrum

  • Anlægger et regenerativt perspektiv (bæredygtighed 2.0)

  • Sikrer ejerskab til processer og resultater

Vi bruger en lang række værktøjer - fx Art of Hosting (next level facilitering), Climate Fresk!FremtidsRejser, Social Permakultur og Active Hope - og lader os inspirere af principper og tanker i bl.a. det Regenerative paradigme, Human Scale Development og Inner Development Goals.

Processer er skræddersyede til netop jeres behov, med udgangspunkt i netop dét, I har brug for, for at kunne træde ind i fortællingen om fremtiden.

Kontakt os for yderligere information, sparring og idéudvikling

kontakt@gentaenk.net

Vi er

IMG_3331_sq.jpg

Frederikke Oldin

Cand.mag. i Sprogpsykologi
Katalysator, futurist, facilitator, Art of Hosting practitioner

Jeg tilrettelægger fremtidsrettede processer for at opnå nye perspektiver på organisering, retning og værdier. Det hjælper folk og organisationer til at tune deres eget mindset. Når vi får mulighed for det, opstår en dyb mening og tilfredsstillelse i at handle grønnere. Vi gentænker, hvad vi laver her, og hvor vi skal hen.

krista_edited.jpg

Krista Klijzing

Skov- og naturmanagementingeniør
Movement strategist og naturforbinder

We are in relationship with Life 100% of the time. Not a thing that you do doesn't affect your body nor the planet. However, our current lifestyle doesn't teach us how deeply our personal and planetary health are intertwined. That's the missing link in how we approach sustainability. We need to cultivate both outer and inner sustainability practices in our homes/communities/organisations. I can help you to recover, nourish and strengthen a more regenerative relationship to your health, to others and the natural world so you become a master tender of your needs AND of the planet.

Annette_edited.jpg

Annette Buhl

Cand.mag. i Litteraturvidenskab
Active Hope facilitator og sammenbinder

Jeg arbejder kreativt og konstruktivt med at gentænke de kulturelle fortællinger, der ligger som et fundament under vores  tanker og handlinger: Hvilke fortællinger har vi brug for, for at skabe et samfund, hvor hensynet til alle naturens skabninger - mennesket indregnet - kommer først? Og hvilke fortællinger har vi brug for at lægge bag os?

Louise cv(1).jpg

Louise Jeppesen

Cand.techn.soc i grøn omstilling og multilevel development

Koordinator og kommunikatør

Jeg er koordinatortypen, der forbinder organisationer med gode ideer og bringer dem sammen med det formål at stable workshops og foredrag på benene for at udvide vores horisont og forståelse om, hvad den grønne omstilling er. Vi skal ikke kun arbejde med det bæredygtige individ i samfundet, men de strukturelle rammer hvorpå det er muligt at udvikle en grønnere fremtid.

bottom of page